"TƏHSİL NAZİRLİYİNİN MÜSABİQƏLƏR PORTALINA XOŞ GƏLMİŞSİNİZ!"
Menu

QLÜKOZANIN SPİRTƏ QICQIRMASI

Müəllif Nuriyeva Mahirə | 0 Şərh

Nominasiya: II Nominasiya. Ən yaxşı təlimçi işi


https://www.dropbox.com/sh/isfj6socx9efedp/AACZ3kL5c3uYjCU7UlxtC8B5a?dl=0
Son zamanlar təhsildə baş verən yeniliklər təhsil sisteminin yüksəldilməsinə xidmət edir. Mən də kimya müəllimi olaraq dərslərimdə həmişə bu yeniliklərdən istifadə etməyə çalışıram. Bu işimdə isə Labdisk rəqəmsal avadanlığının köməyi ilə qlükozanın spirtə qıcqırmasını birbaşa mətbəxlə əlaqələndirmişəm. Çünki tədris etdiyimiz fənni gündəlik həyatımızla əlaqələndirdikdə və müasir texnologiyadan istifadə etdikdə elmin oyrənilməsi şagirdlər üçün daha san və yadda qalan edir. Suda quru maya, un və şəkər əhll edilir. Labdisk komputerlə əlaqələndirilir.pH-elektrod və xarici temperatur sensorunun köməyi ilə mühitdə baş verən dəyişikliklər ölçülür. Ölçmənin qrafiki kopmyuterdə təsvir edilir. Alınan qrafikə görə sistemdə baş verən dəyişikliklər müzakirə edilir.


Geri qayıt


Yalnız qeydiyyatdan keçmiş istifadəçilər şərh yaza bilər